dinsdag 15 juli 2014

Kaarsen voor elke gelegenheid en voor een passende sfeer tijdens elk seizoen


Binnen- en buitenkaarsen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. 

Bolsius is één van de bekendste merken in de kaarsenwereld die veel verschillende soorten kaarsen in het assortiment heeft. 

Denk hierbij o.a. aan theelichten (ook wel waxinelichtjes genoemd), stompkaarsen, dinerkaarsen, rustieke kaarsen, graflichten, druipkaarsen, geurkaarsen, citronella kaarsen en fakkelkaarsen.

Het merk staat voor voortdurende vernieuwing en blijvende aandacht voor kwaliteit. Zo zijn de afgelopen jaren o.a. de populaire fancy-lights op de markt gekomen. Alle Bolsius kaarsen zijn vervaardigd uit zuivere grondstoffen en met optimale brandeigenschappen, kleur -en vormvast, rook- en roet arm.
Kaarsen
Iedereen wil graag mee doen met de laatste woontrends maar om nu steeds het complete interieur aan te moeten passen is iets te veel gevraagd. Toch is een omgeving gemakkelijk, snel en goedkoop aan te passen aan actuele trends of het seizoen. Simpelweg door voor een andere kleur kaars te kiezen, verandert de sfeer van een huiskamer of tuin in een handomdraai. Door bijvoorbeeld met kerst voor rood of zilver te kiezen en tijdens Pasen voor geel, krijgt de omgeving direct een andere uitstraling. Door gebruik van trendy kleuren haal je elk seizoen in huis en/of tuin.

Vlamschalen
Niet alleen het seizoen of de omgeving kan bepalend zijn voor de keuze van een kaars. Ook de gelegenheid is vaak van belang. Bij een romantisch etentje hoort geen fancy Light maar natuurlijk een echte dinerkaars. Bij een grafbezoek hoort natuurlijk geen stompkaars maar een echt herdenkingslicht of graflicht. En bij een barbecuefeest is het passender om voor een vlamschaal of tuinfakkel te kiezen dan voor een simpel theelichtje. Hoewel dat theelichtje wel weer handig is onder een rechaud bij het eten.

Eén ding is zeker, een kaars is tegenwoordig meer dan enkel een lichtbron en Bolsius heeft dat goed begrepen. Mooi zacht licht, heerlijke geuren, verrassende prints en verfrissende kleuren, Bolsius kaarsen zorgen voor de juiste beleving en emotie!