vrijdag 26 juni 2015

Wenskaarten en kerstkaarten met een theelicht erop vast geplakt

Lekker origineel prachtige wens- en kerstkaarten met een waxinelichtjes dat direct per post verstuurd kan worden


Wenskaarten zijn er in alle soorten en maten van grote en kleine van dikke en dunne van vierkante tot driehoekige maar nu kwamen we wenskaarten tegen met theelichtjes erop. Erg origineel bedacht dus hebben wij zo'n wenskaart zelf eens gekocht en verstuurd met onderstaande bevindingen.

De wenskaarten hebben zelf originele afbeeldingen met de volgende teksten:
Hiep hiep hoera, Veel geluk, Voor jou, Beterschap, Dank je wel, Sterkte, Lots of love, Veel liefs, Beaucoup d'amour, Denk aan je, Groetjes, 'n dochtertje, 'n zoontje, Nieuwe woning, Sorry, Succes,
Van harte en Zomaar.

Voor de kerstkaarten zijn de volgende teksten beschikbaar:
Fijne feestdagen, Gelukkig nieuwjaar, Prettige feestdagen, Vrolijk kerstfeest, Fijne dagen en Gezellige dagen.

Wat opvalt zijn de mooie afbeeldingen die echt op de teksten slaan die op de kaart staan, daarnaast is ook erg origineel dat de waxinelichtjes een afbeelding hebben die overeenkomt met de wenskaart. 

Bijvoorbeeld: Bij Hiep Hiep Hoera zijn de ballonnen ook op het waxinelichtje gedrukt. Het waxinelichtje zit geplakt op de kaart en is eenvoudig te verwijderen zonder de kaart te beschadigen. Als je het waxinelichtje nu dus van de kaart afhaalt dan zal de afbeelding ook nog op de wenskaart te zien zijn omdat de afbeelding ook op de kaart zelf is gedrukt ( onder het theelicht ). Dit is wel net zo leuk als je de mooie kaart wilt bewaren. De afbeelding op het waxinelichtje blijft ook zichtbaar als je deze aansteekt. De afbeelding is namelijk gedrukt op een stickerschijfje van metaal en dat drijft namelijk op het vloeibare wax.


Voor wenskaarten van dit kaliber mogen we zeggen dat wij ze niet overdreven duur vinden maar moeten er wel bij zeggen dat er twee postzegels nodig zijn om het verstuurd te krijgen. De kaart met kaars en enveloppe weegt namelijk gezamenlijk circa 48 gram

De bijgeleverde enveloppe is als je het ons vraagt wat aan de krappe kant maar doet zijn werk goed want wij kregen de naar ons zelf gestuurde wenskaart netjes aan.
Het waxinelichtje zit in een speciale transparant plastichouder en brand circa 4 uur.
De afmeting van de wenskaart is 165x120x16mm

Deze wenskaarten met theelicht wordt ook wel Candle cards genoemd.  Er moet met dit leuke product zorgvuldig worden omgegaan want je moet het theelicht eerst van de wenskaart afhalen voordat je het theelicht mag pas aansteken. Dus niet naar kinderen toesturen luid ons advies en de instructies in acht nemen die op de wenskaart staan.

Conclusie: 
Een prachtige wenskaart die je alleen naar iemand stuurt die het echt verdiend of nodig heeft.
Uiteraard hebben wij de wenskaarten naar het testen in ons assortiment opgenomen u vindt ze op onze website Kaarsenfakkels.nl of klik rechtstreeks op onderstaande links:

Candle cards Kerstkaarten

Candle cards Wenskaarten