maandag 14 september 2015

KAARSEN KOPEN

Mooie Kaarsen en Waxinelichtjes

Bedenk je eens een voorwerp waar je in principe iedere dag mee te maken zou kunnen hebben maar dat het zo normaal is dat het eigenlijk niet eens meer opvalt hoe bijzonder het is?


Dit voorwerp is veel kleiner als dat je zelf bent maar in allerlei materiaalsoorten, maten, afmetingen ( ontelbare diktes, hoogtes, lengtes, breedtes en diameters ) en kleuren gemaakt. Het voorwerp heeft eigenlijk maar één doel en dat is het creëren van sfeer en het wordt gebruikt in iedere stand van Eindhoven tot in Groningen en van Antwerpen tot in Enschede.  Ik heb het dan natuurlijk over de Kaars en het Waxinelichtje. Meestal gaat dit maken van sfeer automatisch door gewoon een kaars aan te steken maar om echt een mega sfeertje te maken moet je een beetje  liefde en verstand van interieur aankleden hebben. Echte sfeer en gezelligheid creëer je met kaarsen die passen in het interieur qua vorm en kleur maar ook de combinatie tussen verschillende kaarsen maten met daarbij bijvoorbeeld lieve waxinelichtjes is van belang.

Kaarsen zijn over het algemeen dus elementen die zorgen voor gezelligheid in uw huis, tuin, serre, hal, toilet of slaap- en badkamer maar kaarsen kunnen ook gebruikt worden als versiering of interieur aankleding daarvoor hoeft een kaars niet eens te branden. Een goede kleuren combinatie met de juiste kaarsenhouder en ondergrond doet wonderen. Wat kan een kaars nog meer brengen dan sfeer en gezelligheid? Kaarsen brengen ook ( letterlijk ) warmte en romantiek of de ( geur ) kaars haalt vieze geurtjes weg en houdt muggen op afstand.
 
Last but zeker not least: Een kaars biedt ook troost bij het verlies van dierbare mensen of dieren en zorgt voor herinnering, geloof en samenhorigheid. Eigenlijk sta je er nooit bij stil maar een leven zonder kaarsen is haast niet mogelijk voor zowel de Nederlander als voor de Belg.

Dus doe zoals Rob de Nijs ooit zong: Zet een kaars voor het raam en laat uw gastvrijheid en gezelligheid met een fraai uitzicht aan uw medemens zien.


De mooiste en voordeligste kaarsen vindt u hier bij online webshop kaarsenfakkels.nl